ΑνακοινώσειςΑρχείο

Ευχαριστήρια Επιστολή Public

Αξιότιμε κύριε/ Αξιότιμη κυρία του Τμήματος Ψηφιακής Μέριμνας των καταστημάτων Public,

Ευχαριστούμε θερμά για την καίρια ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Πλωμαρίου, και την αποστολή, μέσα από το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», δέκα (10) σταθερών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Εκτιμούμε το σταθερό ενδιαφέρον, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του ακριτικού Γυμνασίου μας, για τεχνολογικό εξοπλισμό, οι οποίες αυξάνονται ταχύτατα εξ αιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών εκπαίδευσης και των περιορισμών των οικονομικών δυνατοτήτων φορέων, οργανισμών και κοινοτήτων.

Η χρήση των ανωτέρω θα ωφελήσει στην τεχνολογική αναβάθμιση του Γυμνασίου μας αφενός, συμβάλλοντας στην ποιότητα κατάρτισης των μαθητών μας και στον εκπαιδευτικό εμπλουτισμό του παιδαγωγικού έργου. Ήδη οι υπολογιστές έχουν εγκατασταθεί και χρησιμοποιούνται ανελλιπώς από το σύνολο των μαθητών μας, εντός του Εργαστηρίου Πληροφορικής.

Η κάλυψη περαιτέρω τεχνολογικών αναγκών μας, όπως ένα αξιόπιστο φωτοτυπικό μηχάνημα, θα μας επιτρέψει να φέρουμε εις πέρας το καθημερινό εκπαιδευτικό και διοικητικό μας έργο με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Κάθε είδους προσφορά αποτελεί έναν  πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της συνολικής υποστήριξης  παιδείας του τόπου μας και συμβάλλει δυναμικά στην πρόοδο των μαθητών μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Η Διευθύντρια και

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνάσιου