Αρχική arrow Hμερίδα με θέμα "Ελεύθερο Λογισμικό και Εναλλακτικές Τεχνολογίες"

Scroll Top

Hμερίδα με θέμα "Ελεύθερο Λογισμικό και Εναλλακτικές Τεχνολογίες"

Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2007

Η Κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού ΕΜΠ διοργανώνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου ημερίδα με θέμα "Ελεύθερο Λογισμικό και Εναλλακτικές Τεχνολογίες" στο ισόγειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Στην ημερίδα περιλαμβάνονται ομιλίες και συζητήσεις με θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και ακαδημαϊκή χρήση ελεύθερου λογισμικού καθώς και σχετικά νομικά ζητήματα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων μελών και ομάδων της ελληνικής κοινότητας του Ελεύθερου Λογισμικού. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση ομάδων που αναπτύσσουν και χρησιμοποιούν εναλλακτικές και ελεύθερες τεχνολογίες, όπως το Αθηναικό Μητροπολιτικό Ασύρματο Δίκτυο, η ελληνική ομάδα του Λάπτοπ των 100 δολαρίων, το ALIS, η ομάδα FARMA, το Underground Free University και οι Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες.
Παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιούνται και πρακτικές επιδείξεις
(workshops) σχετικού περιεχομένου.

Η ημερίδα πραγματοποιείται με τη στήριξη της Πρυτανείας του ΕΜΠ, του εργαστηρίου Τεχνολογίας Λογισμικού (Softlab) της Σχολής ΗΜΜΥ ΕΜΠ και του εργαστηρίου Υπολογιστικών Συστημάτων (CSlab) της Σχολής ΗΜΜΥ ΕΜΠ.

Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Κοινότητας Ελεύθερου Λογισμικού: http://foss.ntua.gr

Στατιστικά

Γλώσσες: 2
Μέλη: 6
Νέα: 133
Σύνδεσμοι: 6
Επισκέπτες: 2322951
Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Bookmark Us

 
 
Πάνω

 

Copyright by Γυμνάσιο Πλωμαρίου © 2007
Σχεδίαση Ιστοσελίδας Γκολφινόπουλος Σπύρος