• Slide 1 Title
  • Slide 2 Title
  • Slide 3 Title

Scroll Top

1η Άσκηση Σεισμού

Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2016

Σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, στο Γυμνάσιο Πλωμαρίου πραγματοποιήσαμε άσκηση αντίδρασης για περίπτωση σεισμικού επεισοδίου. Οι μαθητές ενημερώθηκαν ανά τμήμα μέσα σε μία διδακτική ώρα, για τον τρόπο συμπεριφοράς τους σε περίπτωση σεισμού. Στο τέλος αυτής της διδακτικής ώρας πραγματοποιήθηκε άσκηση σεισμού με την καθοδήγηση και επίβλεψη των εκπαιδευτικών.

Διαβάστε περισσότερα...

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, το Σχολείο μας οργάνωσε ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και καθηγητών. Δείτε φωτογραφίες από τα γυμνασμένα μας παιδιά!

Διαβάστε περισσότερα...

Ξενάγηση Στο Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης

Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016

Η Α? Τάξη του Σχολείου μας επισκέφτηκε το αρχαίο θέατρο Μυτιλήνης και δημιούργησε ταινία μικρού μήκους με την ξενάγηση και τις πληροφορίες που συγκέντρωσε. Η ταινία παρουσιάζεται εδώ. Δείτε την!

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016

Σας ανακοινώνουμε ότι από τη Δευτέρα 11 έως την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 συγκεντρώνονται ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που είναι για ανακύκλωση.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Η/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΑΠ 1,2,3»

ΤΟΥ ΕΠ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», ΕΣΠΑ 2007-2013

Η Πράξη αφορά στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της εκπαίδευσης των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, την αναδιάρθρωση του ρόλου των ειδικών σχολείων και των τμημάτων ένταξης με τη χρήση υπάρχοντος προσβάσιμου εκπαιδευτικού υλικού σε ψηφιακή μορφή, ώστε η εκπαίδευση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των μαθητών χωρίς διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Στατιστικά

Γλώσσες: 2
Μέλη: 6
Νέα: 130
Σύνδεσμοι: 6
Επισκέπτες: 2313897
Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Bookmark Us

 
 
Πάνω

 

Copyright by Γυμνάσιο Πλωμαρίου © 2007
Σχεδίαση Ιστοσελίδας Γκολφινόπουλος Σπύρος