• Slide 1 Title
  • Slide 2 Title
  • Slide 3 Title

Scroll Top

Η Ομάδα Erasmus+ προετοιμάζεται και δημιουργεί!

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017

Δεκέμβριος-Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2016-2017: Το Σχολείο μας και η Ομάδα Erasmus+ που έχει δημιουργηθεί από εκπαιδευτικούς και μαθητές των Β' και Γ' Τάξεων βρίσκονται σε εντατική αλλά διασκεδαστική πρoετοιμασία για τις επισκέψεις πρώτα στην Ιταλία (τον Μάρτιο) και στην Πολωνία (τον Απρίλιο) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus+ - Συνεργασία με το Γυμνάσιο Πέτρας

Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017

Η Ομάδα Erasmus+ υποδέχθηκε τον Ιανουάριο, τον εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Πέτρας Χαράλαμπο Κάβουραο οποίος παρουσίασε εργασία για την εικόνα της γυναίκας μέσα από τα κείμενα του σχολικού εγχειρίδίου της Λογοτεχνίας της Β' Γυμνασίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα για την Νέα Χρονιά

Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου Πλωμαρίου σας εύχονται αλλά και σας υπόσχονται ένα Φωτισμένο και Δημιουργικό Νέο Έτος!

Νέα Χρονιά

Μουσικό Κλειδί

Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 η Δανάη και η Κυβέλη Ντέρκεν, ιδρύτριες & καλλιτεχνικές διευθύντριες του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου, στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου, έπαιξαν πιάνο, μίλησαν για την καλλιτεχνική τους πορεία, τραγούδησαν και συζήτησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την Μουσική και τα συναισθήματα που προκαλεί αλλά και εκφράζει, για την απόλαυση της Τέχνης και τον μαγικό και ελεύθερο κόσμο που δημιουργούν.

Διαβάστε περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Εκδήλωση

Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου, μαθητές, εκπαιδευτικοί και κηδεμόνες παρακολούθησαν θεατρικά αποσπάσματα που παρουσίασαν τα τμήματα Γ2 και Α2 του Σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα...

Στατιστικά

Γλώσσες: 2
Μέλη: 6
Νέα: 124
Σύνδεσμοι: 6
Επισκέπτες: 2300234
Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Bookmark Us

 
 
Πάνω

 

Copyright by Γυμνάσιο Πλωμαρίου © 2007
Σχεδίαση Ιστοσελίδας Γκολφινόπουλος Σπύρος