• Slide 1 Title
  • Slide 2 Title
  • Slide 3 Title

Scroll Top

Συμμετοχή του Γυμνασίου Πλωμαρίου σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017

Στα πλαίσια του διετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2, με τίτλο «Think Different, Do together? ? «Σκέψου διαφορετικά, πράξε  μαζί», ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Πλωμαρίου επισκέφθηκε το San Marcello στην Ιταλία από 05/03/2017 έως 11/03/2017. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία  από την Ιταλία, Πολωνία και τη Γαλλία η οποία είναι και η συντονίστρια χώρα. Στην εκπαιδευτική δράση, συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Γεωργοπούλου Μαρία, Τόσκα Γεωργία και οι μαθητές/τριες Αρμενάκα Ανθή, Γάζηλας Εμμανουήλ, Γανώσης Απόστολος, Μανωλιού Μαρία, Μπαρής Χαράλαμπος, Φρατζιά Ραφαηλία. Η εγκάρδια υποδοχή από τη συντονίστρια καθηγήτρια του ιταλικού σχολείου και του διευθυντή διευκόλυνε την επικοινωνία και την συνεργασία των μαθητών από όλες τις χώρες. Με γλώσσα εργασίας τα αγγλικά οι μαθητές, μέσα σε διεθνικές ομάδες, παρήγαγαν βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο Youtube, στο κανάλι που δημιουργήθηκε γι?αυτόν τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα...

Letʼs do it Greece 2017

Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017

Την Κυριακή στις 2 Απριλίου 2017 το Γυμνάσιο Πλωμαρίου πρωτοστάτησε στον καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου στα πλαίσια της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής δράσης "Letʼs do it Greece 2017".

Διαβάστε περισσότερα...

Αρχαιoλογικό Μουσείο Μυτιλήνης - padlet

Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017

Στις 31 Μαρτίου 2017, η Α' Γυμνασίου  επισκέφθηκε το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης και τις επόμενες ημέρες καταγράψαμε τις αναμνήσεις και ανεβάσαμε τις φωτογραφίες μας  στην πλατφόρμα padlet. Δείτε εδώ!

Διδακτικές Επισκέψεις

Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017

Στις 31 Μαρτίου 2017 το Σχολείο μας πραγματοποίησε 3 διαφορετικές Διδακτικές Επισκέψεις, μία για κάθε Τάξη.

Η Α' Τάξη επισκέφτηκε το Αρχαιoλογικό Μουσείο Μυτιλήνης, η Β' Τάξη το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι και η Γ' Τάξη το Μουσείο - Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη-Teriade και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, γνώρισαν τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου και επέστρεψαν γεμάτοι με νέες γνώσεις, ιδέες και?.ομορφιά!

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη στο Εργαστήριο Παραγωγής και Επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων "Σκυβαλάκης"

Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 μαθήτριες και μαθητές της Γ' Γυμνασίου επισκέφτηκαν το Εργαστήριο Παραγωγής και Επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων "Σκυβαλάκης", στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας, με την συνοδεία της Διευθύντριας Μαρίας Γεωργοπούλου και ξεναγήθηκαν στο εργαστήριο, παρακολουθώντας την διαδικασία επεξεργασίας του γάλακτος και την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Εκτός από την γνωριμία με την υποδομή και τα στάδια επεξεργασίας του γάλακτος, τα παιδιά είχαν και την ευκαιρία να κατανοήσουν την σημασία που έχει για τον τόπο τους η ύπαρξη μικρών παραγωγικών μονάδων τοπικών προϊόντων, καθώς και να στοχαστούν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί μία τοπική επιχειρηματική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα...

Στατιστικά

Γλώσσες: 2
Μέλη: 6
Νέα: 134
Σύνδεσμοι: 6
Επισκέπτες: 2328139
Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Bookmark Us

 
 
Πάνω

 

Copyright by Γυμνάσιο Πλωμαρίου © 2007
Σχεδίαση Ιστοσελίδας Γκολφινόπουλος Σπύρος