• Slide 1 Title
  • Slide 2 Title
  • Slide 3 Title

Scroll Top

Erasmus+ - Σεμινάριο βιντεοσκόπησης και επεξεργασίας εικόνας

Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου οργανώθηκε στο Σχολείο μας 12ωρο σεμινάριο βιντεοσκόπησης και επεξεργασίας εικόνας από τον Επίκουρο Καθηγητή Σκηνοθεσίας και Σεναριογραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ιωάννη Σκοπετέα με στόχο την επιμόρφωση της Ομάδας Erasmus+ στην παραγωγή  ποιοτικών βίντεοσκοπημένων παρουσιάσεων του Σχολείου και των μαθητών του αλλά και την διάχυση των δεξιοτήτων αυτών σε όλους τους μαθητές.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Ομάδα Erasmus+ προετοιμάζεται και δημιουργεί!

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017

Δεκέμβριος-Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2016-2017: Το Σχολείο μας και η Ομάδα Erasmus+ που έχει δημιουργηθεί από εκπαιδευτικούς και μαθητές των Β' και Γ' Τάξεων βρίσκονται σε εντατική αλλά διασκεδαστική πρoετοιμασία για τις επισκέψεις πρώτα στην Ιταλία (τον Μάρτιο) και στην Πολωνία (τον Απρίλιο) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus+ - Συνεργασία με το Γυμνάσιο Πέτρας

Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017

Η Ομάδα Erasmus+ υποδέχθηκε τον Ιανουάριο, τον εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Πέτρας Χαράλαμπο Κάβουραο οποίος παρουσίασε εργασία για την εικόνα της γυναίκας μέσα από τα κείμενα του σχολικού εγχειρίδίου της Λογοτεχνίας της Β' Γυμνασίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα για την Νέα Χρονιά

Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου Πλωμαρίου σας εύχονται αλλά και σας υπόσχονται ένα Φωτισμένο και Δημιουργικό Νέο Έτος!

Νέα Χρονιά

Μουσικό Κλειδί

Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 η Δανάη και η Κυβέλη Ντέρκεν, ιδρύτριες & καλλιτεχνικές διευθύντριες του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου, στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου, έπαιξαν πιάνο, μίλησαν για την καλλιτεχνική τους πορεία, τραγούδησαν και συζήτησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την Μουσική και τα συναισθήματα που προκαλεί αλλά και εκφράζει, για την απόλαυση της Τέχνης και τον μαγικό και ελεύθερο κόσμο που δημιουργούν.

Διαβάστε περισσότερα...

Στατιστικά

Γλώσσες: 2
Μέλη: 6
Νέα: 125
Σύνδεσμοι: 6
Επισκέπτες: 2303923
Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Bookmark Us

 
 
Πάνω

 

Copyright by Γυμνάσιο Πλωμαρίου © 2007
Σχεδίαση Ιστοσελίδας Γκολφινόπουλος Σπύρος