• Slide 1 Title
  • Slide 2 Title
  • Slide 3 Title

Scroll Top

Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης (Volleyball)

Τετάρτη, 17 Μάιος 2017

Το σχολείο μας με μεικτές ομάδες μαθητών και μαθητριών από όλες τις τάξεις, πήρε μέρος στους  σχολικούς αγώνες πετοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκαν στο Ίππειο την Παρασκευή 12 Μα?ου 2017.

Τα παιδιά μας το χάρηκαν, έσκισαν και μας έκαναν περήφανους! Μπράβο παίδες και κορασίδες!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα ανοιξιάτικο «ξενόγλωσσο» πρωινό

Σάββατο, 13 Μάιος 2017

Στα πλαίσια της γνωριμίας με τον πολιτισμό και τις συνήθειες της χώρας, την γλώσσα της οποίας διδάσκονται οι μαθητές, τα γερμανικά και γαλλικά τμήματα, την Τρίτη 9 Μαΐου, οργάνωσαν ένα ανοιξιάτικο «ξενόγλωσσο» πρωινό, με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, Ζαχαρώς Καλακώνη και Γεωργίας Τόσκα.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus+ - Krynica - Πολωνία

Παρασκευή, 05 Μάιος 2017

Η Ομάδα Erasmus+ του Σχολείου μας επισκέφτηκε από τις 22 έως και 29 Απριλίου 2017 την πόλη Krynica της Πολωνίας στα πλαίσια του Προγράμματος. Οι μαθήτριες της Γ' Τάξης Μεταξία Βιτσάκα, Στέλλα Γαϊτανή, Στεφανία Λαγουτάρη, Αντωνία Ζαχαρίου, Μαρία Βουνάτσου, και η μαθήτρια της Β' Τάξης Ραφαέλλα Σεχάι, μαζί με τον καθηγητή Χάρη Γαρίτατζη και τις καθηγήτριες Ζαχαρώ Καλακώνη και Γεωργία Τόσκα πήραν μαζί τους και παρουσίασαν τα 3 panels (στην αγγλική γλώσσα) που δημιούργησε η ομάδα Erasmus+ στο Πλωμάρι, και τα οποία περιείχαν έναν εννοιολογικό χάρτη για την Βιώσιμη Ανάπτυξη - που ήταν και το θέμα αυτής της συνάντησης στην Πολωνία -, την ελληνική νομοθεσία για το περιβάλλον και, τέλος, την πραγματική κατάσταση του περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Συμμετοχή του Γυμνασίου Πλωμαρίου σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017

Στα πλαίσια του διετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2, με τίτλο «Think Different, Do together? ? «Σκέψου διαφορετικά, πράξε  μαζί», ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Πλωμαρίου επισκέφθηκε το San Marcello στην Ιταλία από 05/03/2017 έως 11/03/2017. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία  από την Ιταλία, Πολωνία και τη Γαλλία η οποία είναι και η συντονίστρια χώρα. Στην εκπαιδευτική δράση, συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Γεωργοπούλου Μαρία, Τόσκα Γεωργία και οι μαθητές/τριες Αρμενάκα Ανθή, Γάζηλας Εμμανουήλ, Γανώσης Απόστολος, Μανωλιού Μαρία, Μπαρής Χαράλαμπος, Φρατζιά Ραφαηλία. Η εγκάρδια υποδοχή από τη συντονίστρια καθηγήτρια του ιταλικού σχολείου και του διευθυντή διευκόλυνε την επικοινωνία και την συνεργασία των μαθητών από όλες τις χώρες. Με γλώσσα εργασίας τα αγγλικά οι μαθητές, μέσα σε διεθνικές ομάδες, παρήγαγαν βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο Youtube, στο κανάλι που δημιουργήθηκε γι?αυτόν τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα...

Letʼs do it Greece 2017

Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017

Την Κυριακή στις 2 Απριλίου 2017 το Γυμνάσιο Πλωμαρίου πρωτοστάτησε στον καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου στα πλαίσια της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής δράσης "Letʼs do it Greece 2017".

Διαβάστε περισσότερα...

Στατιστικά

Γλώσσες: 2
Μέλη: 6
Νέα: 130
Σύνδεσμοι: 6
Επισκέπτες: 2313905
Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Bookmark Us

 
 
Πάνω

 

Copyright by Γυμνάσιο Πλωμαρίου © 2007
Σχεδίαση Ιστοσελίδας Γκολφινόπουλος Σπύρος