• Slide 1 Title
  • Slide 2 Title
  • Slide 3 Title

Scroll Top

Παρουσιάσεις - Εργασίες Μαθητών

Τετάρτη, 24 Μάιος 2017

Οι μαθητές της Γ? τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος της Ιστορίας (Νεώτερη & Σύγχρονη Ιστορία) παρουσιάζουν τις παρακάτω εργασίες:
1.    Η Ελένη Άννα Μαλλιάκα παρουσιάζει την πολύ ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη εργασία της που αφορά στον Α? Παγκόσμιο Πόλεμο, με τίτλο ?Tα συμμαχικά κοιμητήρια Ζέϊτενλικ?.
2.    Ο Μιχαήλ Καραμβάσης μας χάρισε την εργασία του που αφορά στον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια.

Διαβάστε περισσότερα...

Ολοήμερη Εκδρομή

Τρίτη, 23 Μάιος 2017

Την Παρασκευή 19 Μα?ου 2017 το Σχολείο μας πραγματοποίησε την ετήσια ολοήμερη εκδρομή του. Φέτος επιλέξαμε τον Μόλυβο, με ενδιάμεσες στάσεις στον Μανταμάδο, την Συκαμιά, και πριν την επιστροφή, την Πέτρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης (Volleyball)

Τετάρτη, 17 Μάιος 2017

Το σχολείο μας με μεικτές ομάδες μαθητών και μαθητριών από όλες τις τάξεις, πήρε μέρος στους  σχολικούς αγώνες πετοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκαν στο Ίππειο την Παρασκευή 12 Μα?ου 2017.

Τα παιδιά μας το χάρηκαν, έσκισαν και μας έκαναν περήφανους! Μπράβο παίδες και κορασίδες!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα ανοιξιάτικο «ξενόγλωσσο» πρωινό

Σάββατο, 13 Μάιος 2017

Στα πλαίσια της γνωριμίας με τον πολιτισμό και τις συνήθειες της χώρας, την γλώσσα της οποίας διδάσκονται οι μαθητές, τα γερμανικά και γαλλικά τμήματα, την Τρίτη 9 Μαΐου, οργάνωσαν ένα ανοιξιάτικο «ξενόγλωσσο» πρωινό, με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, Ζαχαρώς Καλακώνη και Γεωργίας Τόσκα.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus+ - Krynica - Πολωνία

Παρασκευή, 05 Μάιος 2017

Η Ομάδα Erasmus+ του Σχολείου μας επισκέφτηκε από τις 22 έως και 29 Απριλίου 2017 την πόλη Krynica της Πολωνίας στα πλαίσια του Προγράμματος. Οι μαθήτριες της Γ' Τάξης Μεταξία Βιτσάκα, Στέλλα Γαϊτανή, Στεφανία Λαγουτάρη, Αντωνία Ζαχαρίου, Μαρία Βουνάτσου, και η μαθήτρια της Β' Τάξης Ραφαέλλα Σεχάι, μαζί με τον καθηγητή Χάρη Γαρίτατζη και τις καθηγήτριες Ζαχαρώ Καλακώνη και Γεωργία Τόσκα πήραν μαζί τους και παρουσίασαν τα 3 panels (στην αγγλική γλώσσα) που δημιούργησε η ομάδα Erasmus+ στο Πλωμάρι, και τα οποία περιείχαν έναν εννοιολογικό χάρτη για την Βιώσιμη Ανάπτυξη - που ήταν και το θέμα αυτής της συνάντησης στην Πολωνία -, την ελληνική νομοθεσία για το περιβάλλον και, τέλος, την πραγματική κατάσταση του περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Στατιστικά

Γλώσσες: 2
Μέλη: 6
Νέα: 125
Σύνδεσμοι: 6
Επισκέπτες: 2309623
Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Bookmark Us

 
 
Πάνω

 

Copyright by Γυμνάσιο Πλωμαρίου © 2007
Σχεδίαση Ιστοσελίδας Γκολφινόπουλος Σπύρος