Αρχική arrow Παγκόσμιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Scroll Top

Παγκόσμιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Πέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2009
Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚαΠ) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι η Ελλάδα έγινε δεκτή ως μέλος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO (World Robot Olympiad) www.wroboto.org.

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚαΠ) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι η Ελλάδα έγινε δεκτή ως μέλος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO (World Robot Olympiad) www.wroboto.org.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού διαγωνισμού είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου 2009. Πληροφορίες σχετικά με την πορεία και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://ieee.ntua.gr/wroboto

Προσκαλούμε τις/ους συναδέλφους Πληρ/κής μέσω των σχολείων της Ελλάδας να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής. Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό πρέπει να σχηματίσουν ομάδες σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς. Οι ενδιαφερόμενοι προτείνεται να εγγραφούν στο forum http://forum.mindstormsnxt.gr/jforum/forums/list.page για να λαμβάνουν άμεσα ενημερώσεις σχετικά με την πορεία του διαγωνισμού. Τα σχολεία και οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον διαγωνισμό αλλά δεν έχουν σχετική εμπειρία από αντίστοιχη συμμετοχή σε παρόμοιες διοργανώσεις μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 210 6779800 (Υπεύθυνος: Κορρές Γιώργος).
 
Οι νικήτριες ομάδες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής, τον Νοέμβριο του 2009, με τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Η Διερευνητική Μάθηση αντιπρόσωπος του W.R.O. στην Ελλάδα, διοργανώνει εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής για τους καθηγητές πληροφορικής του νομού Αττικής. Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να εκπαιδεύσει τους καθηγητές πληροφορικής που επιθυμούν το σχολείο τους να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Επίσης, η Διερευνητική Μάθηση θα επιδοτήσει όσα σχολεία ενδιαφέρονται να εμπλακούν στη διαδικασία του διαγωνισμού προσφέροντας τον απαιτούμενο εξοπλισμό σε πολύ χαμηλή τιμή. Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα στη διεύθυνση http://pekap.blogspot.com/2009/01/1.html

Στατιστικά

Γλώσσες: 2
Μέλη: 6
Νέα: 130
Σύνδεσμοι: 6
Επισκέπτες: 2313429
Έχουμε 2 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Bookmark Us

 
 
Πάνω

 

Copyright by Γυμνάσιο Πλωμαρίου © 2007
Σχεδίαση Ιστοσελίδας Γκολφινόπουλος Σπύρος